item1

Rodbehandling 

Har du smerter fra en tand eller har knækket en tand uheldigt, kan det være nødvendigt at rodbehandle. Ved denne behandling fjernes det kompromitterede nervevæv efter de nyeste behandlingsprincipper, og herefter erstattes nervevævet med et vævsneutralt materiale.

Vi bruger ligesom under alle andre behandlinger lupbriller evt suppleret med specielt lys, elektronisk rodmålssøger, maskinelle rodfile til udrensningen og renser under hele seancen løbende med de anbefalede desinficerende væsker. Afslutningsvist desinficerer vi rodkanalerne vha FotoSan lysterapi.

Vi lægger vægt på smertefri behandling og har mange års erfaring i at opnå smertefrihed under behandlingen.

Nogle gange skal rodbehandling suppleres med antibiotika behandling.

Efter 1/2 - 1 år tages der kontrolrøntgen for at kontrollere rodbehandlingen. Er tanden helet tilfredsstillende op, forsynes den med en krone. I helingsperioden efter rodbehandlingen dækker vi tanden over med en plastfyldning. Dette beskytter tanden maksimalt, indtil den får sin kronebehandling.

 

Skulle uheldet være ude, og en rodbehandlet tand knækker, så den ikke kan reddes, er det som regel muligt at erstatte tanden med en bro eller et implantat.

m1
item5

Tandlægerne i Jorcks Passage

Mads Have og Eva Cramon

inmanaligner logotf m4 Find os kort bla 2 rød plet