item1

Blegning

Mange af klinikkens patienter har med stor tilfredshed fået bleget/lysnet deres tænder. Blegning kan være en skånsom måde at opnå et æstetisk tilfredsstillende resultat. Vi står til rådighed for at vejlede dig, om blegning kunne være en god løsning for dig.

De bedste resultater, og den mest skånsomme metode, opnås ved at hjemmeblege. Blegegeleen bruges i et sæt individuelt fremstillede blegeskinner, som vi tager aftryk til på klinikken. Vi vejleder og uddanner dig i brugen af skinnerne og dosering af blegegeleen og kontrollerer løbende dine tænder i blegeforløbet. 

Det er kun tandemalje, der kan bleges. Plastfyldninger kan ikke bleges. Nogle gange skal der udskiftes plastfyldninger efter blegeforløbet for at opnå et tilfredsstillende helhedsresultat.

Det er vigtigt at blege i de vågne timer. Sover man med skinnerne i munden synkes der blegemiddel, og dette er ikke hensigtsmæssigt.

En tandblegning kan gøres på en periode på 8-12 efter hinanden følgende dage.

Der er forskel på, hvor nemt tænder kan bleges.. De gule tænder er lettest at blege. Vi vejleder dig, inden du tager beslutning om at indlede et blegeforløb

m1
item5

Tandlægerne i Jorcks Passage

Mads Have og Eva Cramon

inmanaligner logotf m4 Find os kort bla 2 rød plet